TILLMANNPLASZTIKA

            SZEKSZÁRD  BUDAPEST

 

RÁNC / AJAKFELTÖLTÉS

tillmann © 2016

TillmannPlasztika


+36 70 944 9664

A ráncfeltöltés a bőrön kialakult ráncok mélységének csökkentésére szolgál.


A ráncok mélyülését a bőr elöregedése és az izommozgások együttes hatása okozza. Befolyásolhatják genetikai tényezők, napsugárzás, étkezés, dohányzás, kémiai ágensek (kozmetiumok).


Az injekciós feltöltés lényege a ráncok kiemelése. A kezelés után a ránc nem tűnik el, de elsimul, kevésbé lesz feltűnő. A beavatkozás eredményességét modellezni lehet a ránc körüli terület enyhe megfeszítésével.


Különféle anyagok léteznek, melyekkel az eljárást el lehet végezni:


 1. -saját zsír: Zsírszívással nyert saját szövet. Egy része felszívódik. Az utóbbi időben egyre gyakoribb technika,         speciális eszközöket igényel.


 1. -kollagén: 1981 óta van forgalomban. Állati eredetű anyag, ezért allergiás reakciót válthat ki. Hátránya továbbá, hogy idővel felszívódik. Egyes készítményekben a kollagén mellett PMMA (csontcement) golyócskák vannak, melyek nem szívódnak fel. Hátránya, hogy csomók alakulhatnak ki, főleg felszínesen használva. Közel végleges eredményt ad.


 1. -injektábilis szilikon: Tartós hatású, nem szívódik fel.


 1. -felszívódó anyagok: Számos készítmény létezik, melynek összetétele gyártótól függ, a számuk egyre nő.


HYALURONSAV


A leggyakrabban alkalmazott feltöltőanyag. Előnye a minimális szöveti reakció, könnyű injektálhatóság, szövetbarát összetétel, szintetikus eredet. A tiszta hyaluronsav felezési ideje fél év, az összetett készítményeké 1-5 év között van.


Az injekciós beavatkozás ambulánsan történik, érzéstelenítés nem szükséges, a beadott anyag azonban gyárilag tartalmazhat helyi érzéstelenítőt! Bőrpír, duzzanat jelentkezhet, mely néhány nap alatt rendszerint elmúlik. Jó hatású a terület hűtése a beavatkozás után.


AJAKFELTÖLTÉS


Az ajakfeltöltés szintén hyaluronsavat tartalmazó készítménnyel történik, melynek felszívódási ideje kb. 3/4-1,5 év. Vezetéses érzéstelenítésben is történhet, így sokkal elviselhetőbb a beavatkozás. A végleges forma kb. 1 hét után alakul ki, mert az injekciózás után röviddel nagyfokú duzzanattal kell számolnunk. Jó hatású a terület jegelése a beavatkozást követően.

Mellfelvarrás


A mellfelvarrás vagy mastopexia a hölgyek fiatalabb korára...

  BEAVATKOZÁSOK


 1.   EMLŐNAGYOBBÍTÁS


 1.   EMLŐKISEBBÍTÉS


 1.   EMLŐFELVARRÁS


 1.   FÜLPLASZTIKA


 1.   ORRPLASZTIKA


 1.   SZEMHÉJPLASZTIKA


 1.   ARCPLASZTIKA


 1.   HASPLASZTIKA


 1.   ZSÍRSZÍVÁS


 1.   RÁNC / AJAKFELTÖLTÉS


 1.   BOTOX KEZELÉS