TILLMANNPLASZTIKA

            SZEKSZÁRD  BUDAPEST

 

SZEMHÉJPLASZTIKA

tillmann © 2016

TillmannPlasztika


+36 70 944 9664

A szem az arc feltűnő jellegzetessége. Mind a szemkörnyék, mind maga a szem kifejezi a gondolatainkat. A szövetek, az izomzat, a zsír, a haj, a szempillák mind hozzájárulnak a rólunk kialakuló benyomáshoz. A kor, a napsugárzás és öröklött tényezők okozzák a redőket, a mély ráncokat és a szem körüli “táskákat”.


A kor nemkívánt hatása lehet, amikor kimerültnek és korunknál idősebbnek látszunk. A szemhéjplasztika a szemek fiatalos megjelenését igyekszik helyreállítani. Ebbe beletartozik a felső szemhéj, az alsó szemhéj illetve mindkettő műtéte.


A szemkörnyék lézeres bőrfelújítása (resurfacing) nem-sebészi alternatívája a műtétnek, melynek eredményessége a szemek körüli bőr vastagságának függvénye. Természetesen ez az eljárás hatástalan a szemkörnyéki zsírtestekre.


A műtét


Helyi érzéstelenítésben történik, altatásban ritkán végezzük, ezért ambuláns műtétként végezhető. Fontos a műtét utáni pihenés, vezetés nem javasolt, az otthoni felügyeletről az első 24 órában.


Komplikációk: bevérzés, duzzanat, elhúzódó sebgyógyulás, sebfertőzés, petyhüdt alsó vagy felső szemhéj, aszimmetria, a szemhéj kifordulása (alsó).


Gyógyulás: Mi várható?


A szemkörnyék duzzanata, bevérzése néhány napig észlelhető.

A varrat 1 hetes korban eltávolításra kerül. A bevérzés, duzzanat 10 nap alatt szívódik fel, de make-up használatával korábban is javítható. A normál tevékenység 1 hét-10 nap után végezhető, 2 hét múlva az eredmény már szemmel látható. Kb. 6 hónap, mire a heg piros színe eltűnik.

Orrplasztika


Orrplasztikán hagyományosan a küső orr alakját esztétikai indokkal...

  BEAVATKOZÁSOK


 1.   EMLŐNAGYOBBÍTÁS


 1.   EMLŐKISEBBÍTÉS


 1.   EMLŐFELVARRÁS


 1.   FÜLPLASZTIKA


 1.   ORRPLASZTIKA


 1.   SZEMHÉJPLASZTIKA


 1.   ARCPLASZTIKA


 1.   HASPLASZTIKA


 1.   ZSÍRSZÍVÁS


 1.   RÁNC / AJAKFELTÖLTÉS


 1.   BOTOX KEZELÉS