TILLMANNPLASZTIKA

            SZEKSZÁRD  BUDAPEST

 

EMLŐKISEBBÍTÉS

tillmann © 2016

TillmannPlasztika


+36 70 944 9664

Az emlőkisebbítés vagy redukciós mellplasztika célja egy sokkal bájosabb külső megteremtése kisebb, szebb alakú, a testtel arányos nagyságú mellek létrehozásával. Ezzel együtt a hölgyek megszabadulnak a nagy emlők okozta egészségügyi problémák fogságából is.


Számos egészségügyi probléma oka a nagy mell. A nagy súly hátfájdalmat, gerinc elváltozást, kóros testtartást és légzési panaszokat is okozhat. A melltartó pántja a vállakon okoz bevágást, a súlyos emlők gátolják a normál napi tevékenységet is. A hatalmas mellek kisebbségi érzést, csökkent önértékelést okoznak.


A beavatkozás


A mellkisebbítés kórházi körülmények között altatásban történik. A műtét során eltávolításra kerül a zsírszövet, a mirigyállomány illetve a bőr egy része. Csökkentjük a bimbóudvar átmérőjét is.

A metszések az areola szélén, attól függőlegesen lefelé valamint az alsó áthajlásban történnek. A bimbó-bimbóudvar komplexet a kívánt magasságba helyezzük át.

Ezt követően speciális melltartó viselése javasolt. A kezdeti fájdalom fájdalomcsillapító tablettával jól uralható. A hegek 6-18 hónap alatt halványodnak el.

Az eljárás kiegészíthető szükség esetén a hónalji terület zsírszívásával is.


Gyógyulás: mi várható?


Tapasztalt plasztikai sebész kezében a műtét biztonságos, azonban, mint minden más műtétnél, ennél is előfordulhatnak szövődmények, mint pl. bevérzés, vérömleny, sebfertőzés, szöveti vérellátási zavar.

A legtöbb esetben a duzzanat és a bevérzés a műtét után néhány hét alatt eltűnik. Az emlők a végleges formájukat 3-6 hónap alatt érik el.

Annak ellenére, hogy a sebész a hegeket annyira igyekszik láthatatlanná tenni, amennyire csak lehet, néhány heg jól látható marad. A dohányosok esetében inkább lehet számítani elhúzódó sebgyógyulásra, szélesebb hegekre. A hegek a műtétet követő hónapban pirosak és hullámosak lesznek, majd fokozatosan elhalványulnak.

A jó hír az, hogy a melltartó vagy a fürdőruha eltakarja a maradó hegeket és a legtöbb esetben nem gátolt rövid  top viselése sem.


Szoptatási képesség


Mivel a mellkisebbítés során a tejcsatornák egy része is eltávolításra kerül illetve sérül, nem garantálható a szoptatási képesség a műtét után.

Néhány esetben a bimbó vagy az emlő egy része érzéketlen marad. Ritkán a bimbó és a bimbóudvar vérellátása annyira lecsökken, hogy szövetelhalás következik be.  (Ez későbbi rekonstrukciót igényel.)


A végső eredmény


A mellkisebbítés a plasztikai beavatkozások közül talán a legdrámaibb változást idézi elő. Vége a diszkomfort érzésnek, a nagy emlők okozta panaszoknak. A ruhák is szebben állnak, az új megjelenéssel a sok kellemetlenség - ami miatt oly sokáig tervezte a műtétet - a múlté lesz.


Adjon időt önmagának, családjának és barátainak, hogy megszokhassák új énjét, és - mint sok más nő - élvezze a szebbé vált test előnyeit.

BOTOX kezelés


A botox kezelés egy forradalmi beavatkozás az arc ráncainak...

  BEAVATKOZÁSOK


 1.   EMLŐNAGYOBBÍTÁS


 1.   EMLŐKISEBBÍTÉS


 1.   EMLŐFELVARRÁS


 1.   FÜLPLASZTIKA


 1.   ORRPLASZTIKA


 1.   SZEMHÉJPLASZTIKA


 1.   ARCPLASZTIKA


 1.   HASPLASZTIKA


 1.   ZSÍRSZÍVÁS


 1.   RÁNC / AJAKFELTÖLTÉS


 1.   BOTOX KEZELÉS